Bendra Mont d.o.o.

Smo družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju gradbeništva. Delujemo že od leta 2002 s sedežem v Litiji. Podjetje je bilo ustanovljeno kot manjše samostojno podjetje pod imenom Marijan Bendra s.p., ki se je počasi prebijalo na trg.

Povpraševanje na trgu je naraščalo in trg je zahteval velik razmah gradbenih storitev. Z večjim obsegom dela so se začeli tudi novi premiki v podjetju in s tem tudi povečanje števila zaposlenih.

Leta 2008 smo se odločili, da podjetje preoblikujemo v d.o.o. in ga oplemenitimo z novim imenom Bendra – Mont d.o.o.

V letu 2010 smo začeli delovati tudi na tujem trgu in sicer v Avstriji, kjer smo pridobili še dodaten, širok, nabor izkušenj. S pridobljenimi izkušnjami in z dobro, kvalitetno ekipo zdaj še bolje delujemo na domačem trgu.

Vsi zaposleni v podjetju si prizadevamo, da delo opravimo kakovostno in zato nam stranke zaupajo.

Strmimo k temu, da strankam nudimo brezplačno, kvalitetno svetovanje in tudi alternativne rešitve, glede na njihove želje v povezavi z okolico in trgom.

V podjetju se od samega začetka prizadevamo, da bi dosegali čim boljše rezultate in s tem nudili najboljšo kvaliteto našim obstoječim in bodočim strankam.

Pohvalimo se lahko

več kot
0
let izkušenj na področju suho montažnih del
več kot
0
zadovoljnih strank
zaključenih projektov
več kot
0
zaključenih projektov

Beseda direktorja

Dobri odnosi in spoštovanje so za zaposlene v našem podjetju ključni dejavniki prijetnega delovnega okolja saj s prijateljsko profesionalnim odnosom v organizaciji povečujemo njihovo zavzetost, spoštovanje sodelavcev in vodij jih spodbuja k uspešnosti.

Damjan Bendra

Direktor podjetja

Zakaj izbrati ravno nas?

Dolgoletne izkušnje

Naše podjetje se ukvarja tudi z izvedbo suho montažnih gradbenih sistemov že od leta 2002.

Osebni odnosi

Občutek osebne povezanosti je ogromna prednost za naše podjetje.

Fleksibilnost podjetja

Naše podjetje lahko hitro prilagodi na zahteve okolja. Tovrstna fleksibilnost pomeni občutno prednost proti velikim podjetjem.

Dosegljivi smo na telefonski številki ali

nam pišite na email

01 898 4 312

info@bendra-mont.si

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!