Suhomontažni stropni klimatski sistemi B+M GP

Smo zastopnik za izvedbo suhomontažnih stropnih klimatskih sistemov B+M GP, ki so vse bolj pogosti pri montaži v objektih.

Zakaj se odločiti za B+M GP sistem?

zdravju prijazen sistem

cenovno ugoden sistem

hitra in enostavna montaža

prijetno bivanje v prostoru

Potrebujete pomoč pri izbiri B+M GP sistemu?

Pokličite nas na

040 241 421

ali pišite na

info@bendra-mont.si

Ostale storitve Bendra Mont d.o.o.

SUHOMONTAŽNA DELA

Suho-montažna gradnja z mavčnimi ploščami Knauf, Rigips, montaža predelnih sten, montaža spuščenih stropov, izdelava mansard, montaža suho montažnih podov, montaža notranjih krilnih in drsnih vrat.

SUHOMONTAŽNA IZOLACIJSKA DELA

Glavna funkcija toplotne dobre izolacije je, da v poletnem času onemogoča prekomenro ogrevanje prostora, v zimskem času pa preprečuje izgubo toplote. Zato je zelo pomembno izvesti izolacijo, ki vam bo zagotovila prijetno počutje v vašem bivalnem prostoru.

SUHOMONTAŽNA LESNA AKUSTIČNA DELA

Strokovno izvajamo suhomontažna dela akustičnih prostorov kot so šolski prostori, garažne hiše, športne dvorane, glasbene dvorane, glasbene studie in še mnogo več.

FASADERSKA DELA

Izvajamo vse vrste fasad, od klasičnih do toplotno izolacijskih. Fasada je ključni element podobe objekta, zato ji dajemo vse večji pomen videzu, energijski varčnosti in zaščiti objektov pred atmosferskimi vplivi.

SLIKOPLESKARSKA DELA

Naše slikopleskarke storitve temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in pristopu stalnega sledenja novostim. Ekipa vam na podlagi izkušenj tudi predlaga več barvnih odtenkov in kombinacij, ki polepšajo ambient ter vplivajo na ugodno počutje in izgled prostora.

Dosegljivi smo na telefonski številki ali

nam pišite na email

040 241 421

info@bendra-mont.si

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!